top of page

Uit het samengaan van Didess en Perfect Serve ontstond een nieuwe Belgische culinaire groep, Perfect Taste

De Belgische en Nederlandse leveranciers van culinaire oplossingen bundelen hun krachten om hun marktpositie in de Benelux te versterken en in te zetten op een duurzame groei.

Didess, de specialist in  smaakervaringen, deelt sinds 21 mei zijn adres in Lille, in de regio Antwerpen, met een nieuw bedrijf. De naam daarvan klinkt als een belofte van de hoogste culinaire kwaliteit: de groep Perfect Taste. Achter het nieuwe merk gaat een strategische alliantie schuil tussen twee bekende spelers in de sector van de professionele keukens.

Enerzijds de Belgische specialist Didess, afkorting van Dirk Desserts, in 1996 opgericht door patissier Dirk Peeters. En anderzijds Perfect Serve, leverancier uit de Amsterdamse rand en de nieuwe naam, sinds 2019, van het huis Niels de Vije, oorspronkelijk een producent van gastronomisch gebak.


“Door de bundeling van de twee bedrijven, onder de paraplu van de Perfect Taste Group, komt een sterke speler in de Benelux tot stand, met een schat aan expertise in het ontwikkelen en personaliseren van innovatieve producten”, aldus een persbericht van Didess. Dirk Peeters zal zich als directeur en medeaandeelhouder bezighouden met productontwikkeling en innovatie.


“Door de groeiende vraag naar onze producten kunnen we niet zonder een uitbreiding van onze productiecapaciteit. Dankzij deze integratie in de Perfect Taste Group kunnen we sneller overgaan tot de daartoe vereiste investeringen. En de technische expertise van Perfect Serve stelt ons in staat om sneller nieuwe producten te ontwikkelen die zijn afgestemd op uw behoeften”, aldus nog de aankondiging aan de klanten. 


Met de bestaande focus op kwaliteit, knowhow en oplossingen op maat kunnen de twee bedrijven nu hun complementaire expertise bundelen en hun productportfolio’s op elkaar afstemmen.


“De aandeelhouders zijn bijzonder trots op de overname van het merk Didess. Door deze combinatie komt een goed presterende groep tot stand, toekomstbestendig en met een sterke groeiambitie, terwijl de focus blijft liggen op kwaliteit en vakmanschap”, besluit men bij Perfect Serve.

bottom of page